De ideeën

NLP adverteert met een mysterieus telefoonnummer op straat

Zelfs in de muziekwereld is het belangrijk om te weten hoe innovatief te zijn als je wilt communiceren over de release van een nieuw album. De PNL-rapgroep, een van de grootste verkopers van records in 2016, heeft een originele communicatie-operatie onthuld om hun nieuwe videoclip aan te kondigen "Bene".

Zoekbericht !! Als u het teken naar u toe ziet 📞☛ 01.76.50.66.33 # LaPart3arrive #DLL 💿🔥🌍📡✌ pic.twitter.com/aEa2FSEdaT

- PNLMusic (@PNLMusic) 25 januari 2017

Verschillende mysterieuze posters zijn in de straten van Parijs geplaatst. Ze brengen een kennisgeving van onderzoek naar voren en de acteur Django Macha met rood haar. Een telefoonnummer is ook beschikbaar (01 76 50 66 33). Door het te noemen, zijn voorbijgangers verrast om een ​​voicemail te vinden die uitzendt "Bene".

NLP is de koningen van de promo, ze hebben deze poster in Parijs gezet en als we het noemen is de muziek van de volgende clip horen we pic.twitter.com/EMdbRRJNLt

- AlbanianWithAttitude (@Admir_fdlrc) 25 januari 2017

Een onconventionele en vrij originele manier om de release van een nieuw nummer aan te kondigen. Een prachtige virale tentoonstelling die opnieuw bewijst dat je moet weten hoe je buiten de gebaande paden moet denken, zelfs in de muziekwereld.

Het mooie shot van com @PNLMusic voor de release van de clip Bené. Rood nummer: 0176506633. pic.twitter.com/00BRq3Lp6Y

- Jalal Kahlioui (@JalalKahlioui) 25 januari 2017