De ideeën

Hij creëert een opvallende muzikale time-lapse met de wolkenkrabbers van New York

Time-lapse on Creapillswe hebben je al gepresenteerdsommige. Voor degenen die deze techniek niet kennen, is het een kwestie van regelmatig een grote serie opnames maken op dezelfde plaats, die versneld wordt geschoven om ze een uniek animatie-effect te geven .

Oprichter van de studioAlinia, Julian Tryba is gespecialiseerd in luchtfotografen, videoproducties en uiteraard time-lapses, die hij realiseert voor zijn klanten. En om zichzelf bekend te maken, had de laatste het idee om een ​​indrukwekkende scenografie van de stad te makenNew York... waar de gebouwen worden verlicht volgens het ritme van de muziek! We laten je dit wonder ontdekken: denk eraan om het geluid te activeren.

Voor deze realisatie adembenemend, stellen we ons de geduld dat het duurde om alle plannen van dag en nacht vast te leggen om het noodzakelijke contrast voor de animatie te creëren. Ook de montage, gemodelleerd naar de muziek, moest veel werk vragen om te wissen en de gebouwen te laten verschijnen die hier de illusie geven muziek bars.

Voor meer informatie over de studio vanJulian Tryba, ga naar de website Alinia.media of volg hem op zijn Instagram account.

credits : Julian Tryba

credits : Julian Tryba

Credits: Julian Tryba

Credits: Julian Tryba

credits : Julian Tryba

Verbeeld door:Julian Tryba