De ideeën

4 gekke en perfect gerealiseerde korte films van de collectieve MegaComputeur

Als je van kleine absurde verhalen houdt en goed gedaan bent, dan zal je dol zijn op de prestaties van het Franse collectief MegaComputeur. Samengesteld uit 6 studenten van School met nieuwe afbeeldingen (ENSI) à Avignon , realiseert dit collectief zich gekke korte films we moedigen je aan om te ontdekken en te delen.

Voor nu zijn er vier. Deuspi, wat het verhaal vertelt van twee onhandige overvallers, playoffs, wat een getalenteerde golfer voorstelt die een goede les zal nemen, Slaperige Rémi, het verhaal van een jongen met narcolepsie enDe legende van de geit die de ware betekenis van de berg kende waarvan de titel voldoende is om het verhaal te verklaren.

Vier films voor vier verschillende stijlen maar nog steeds hetzelfde versheid en hetzelfde onconventionele humor. Zoveel kwaliteitsingrediënten die de reputatie van het collectief ontwikkelenMegaComputeurop internet. Ze worden genoemd Léo Brunel, Quentin Camus, Camille Jalabert, Oscar MaletCorentin Yvergniaux, Maryka Laudet en ze herinneren ons eraan dat Frankrijk een pool van talent is op het gebied van animatie ende digitale afbeelding !

Deuspi

playoffs

Slaperige Remi

De legende van de geit die de ware betekenis van de berg kende

Verbeeld door: MegaComputeur

Video: Spirituality in our daily life with Lama Michel Rinpoche in Amsterdam subtitles: EN-NL (Augustus 2019).