De ideeën

Deze kunstenaar reproduceert ultra-realistische kussens door marmer te maken

In het digitale tijdperk, de beeldhouwkunst blijft een kunst op zich, wat vereist dat de kunstenaar creativiteit en vooral veel techniek heeft om zich te onderscheiden door zijn werken. Een paar dagen geleden hadden we het over de kunstenaar Young-Deok Seo die met behulp van fietskettingen menselijke sculpturen maakt. Zeker, de originaliteit was hier in het materiaal, zeer weinig gebruikt in het veld.

Welnu, de meer "klassieke" materialen zijn nog lang niet vergeten. Sterker zelfs wanneer het materiaal in kwestie bekend staat als een van de moeilijkste om mee te werken ... Zelfs als het op het eerste gezicht zou kunnen worden aangezien, maar deze kussens, van zacht en comfortabel uiterlijk, zijn in werkelijkheid uitgehouwen in ... van wit marmer !

Deze realisme-wonderen worden gecreëerd door de Noorse kunstenaar Håkon Anton Fagerås. Perfectionistisch tot in het kleinste detail, hij weet ons te verrassen met deze illusie. De finesse van zijn werken weerspiegelt zijn knowhow en bovenal zijn talent!

//www.instagram.com/p/BobinpVhNBa/?taken-by=creapills

Hoewel wit marmer het materiaal blijft waarmee de illusie het beste werkt, beeldhouwt de kunstenaar het ook met klei. Om meer over zijn ongewone kunst te ontdekken, raden wij u aan om zijn Instagram account. Hoewel we je niet meenemen om kussengevechten te maken met deze kussens!

credits: Håkon Anton Fagerås

credits: Håkon Anton Fagerås

credits: Håkon Anton Fagerås

credits: Håkon Anton Fagerås

Verbeeld door: Håkon Anton Fagerås

Video: Representatie minor, De Kunst van het Reproduceren (Augustus 2019).