De ideeën

In Zweden biedt dit restaurant een buiten diner bereid met ingrediënten gevonden in de natuur

Een klein diner in open hemelin een prachtig natuurlijk landschap, vind je het leuk? Dat is goed, want het is het nieuwste idee van Bezoek Zweden (Het VVV-kantoor van Zweden). In samenwerking met het bureauPrime Weber Shandwick, Bezoek Zweden had het idee om een ​​geweldige nagesynchroniseerde operatie te lanceren Het eetbare land.

Het idee: toeristen voorstellen om te dineren buitenshuis en bereid hun eigen maaltijden van ingrediënten gevonden in de natuur. Maar let op: er is geen sprake van helemaal opnieuw beginnen. Bezoek Zweden heeft tabellen opgesteld in verschillende natuurlijke gebieden van het land. Eenmaal daar worden bezoekers uitgenodigd om zichzelf voor te bereiden proeverij menun van negen gerechten door de instructies van vier te volgen met sterren bekroonde chefs.

Uiteraard worden alle gebruiksvoorwerpen die nodig zijn voor het bereiden van de maaltijd ter beschikking van de bezoekers gesteld. Een lokale gids is ook aanwezig om hen in het proces te begeleiden. Jennie Skogsborn Missuna, die verantwoordelijk is voor de toeristische ervaringen in Zweden, heeft op dit initiatief gereageerd:

Zweden zit vol met eetbare natuurlijke hulpbronnen en we willen een vriendelijke en smakelijke ervaring bieden die ons in staat stelt om deze fantastische culinaire schatten te ontdekken.

Het eetbare land zo is een uitstekend communicatie-idee dat helpt om de suede en zijn culinaire rijkdom, de tijd van een maaltijd in de mooiste natuurlijke plaatsen van het land. Het aanbieden van tabellen in het hele land maakt dit initiatief het meest groot restaurant van de wereld! U vindt meer informatie over de officiële website van de operatie.

credits: Bezoek Zweden

credits: Bezoek Zweden

credits: Bezoek Zweden

credits: Bezoek Zweden

credits: Bezoek Zweden

credits: Bezoek Zweden

Verbeeld door: Bezoek Zweden en het agentschap Prime Weber Shandwick