De ideeën

Deze associatie leidt citroenen af ​​om het bewustzijn van borstkankersymptomen te vergroten

Sinds enkele jaren de internationale vereniging Wereldwijd borstkanker vecht om het imago van te veranderen borstkanker, door het aantal acties te vergroten sensibilisatie entoegankelijkheid. dezelfonderzoek, vaak benadrukt in verschillende preventiecampagnes, stelt vrouwen in staat om afwijkingen op te sporen en deze aan hun arts te melden.

En als we vandaag over dit alles praten, komt dat omdat het Wereldwijd Breast Cancer had het idee van een bewustmakingscampagne vrij goed gevonden. Het idee: omschakelen van eenvoudig citroenen om de verschillende te symboliseren symptomen dat kan potentieel een echo zijn borstkanker.

Verschillende posters zijn verspreid en internationaal verspreid, de bekendste toont een doos citroenen die elk een symptoom van de ziekte belichten. We weten helaas dat sociale netwerken de naaktheid, zelfs wanneer het voor is het voorkomen. Het gebruik van fruit maakt het mogelijk om de verschillende tekenen van de ziekte concreet te symboliseren, terwijl de aandacht effectief wordt getrokken. Een manier zoals elke andere om deze soms misplaatste censuur te negeren. Omdat het belangrijkste bij borstkanker duidelijk is om het stroomopwaarts te detecteren zoals uitgelegd door de vereniging:

Wanneer borstkanker in een vroeg stadium wordt ontdekt, is het overlevingspercentage bijna 100%. Maar wanneer ze in de terminale fase worden geïdentificeerd, zijn de overlevingskansen helaas erg laag. Daarom is het belangrijk om in een vroeg stadium een ​​symptoom van borstkanker te kunnen herkennen.

U kunt meer informatie vinden op de officiële website van de campagne Ken je citroenen (letterlijk "ken je citroenen"). Een goede bewustmakingsoperatie borstkanker, maar toch eenvoudig in zijn benadering, die het mogelijk maakt om het belang van dezelfonderzoek en gevoelig maken naar anders symptomen dat kan het begin van de ziekte signaleren.

credits: Wereldwijd borstkanker

credits: Wereldwijd borstkanker

credits: Wereldwijd borstkanker

credits: Wereldwijd borstkanker

Verbeeld door: Wereldwijd borstkanker

Video: What the Health!!voeding en gezondheid NL ondertiteling (Augustus 2019).