De ideeën

In Mexico maakt dit bedrijf biologisch afbreekbaar bestek van avocadokorrels

Op zichzelf, de Mexico is verantwoordelijk voor 50% van de wereldproductie vanadvocaten. Het is daarom logisch dat de industriëlen van het land begonnen na te denken over de verschillende toepassingen die ze van deze grondstof konden maken. En in termen vanecologie enEco-verantwoordelijkheidhet is een Mexicaans bedrijf dat aan de oorsprong ligt van een heel mooi concept dat we je vandaag presenteren.

Het bedrijf BioFase maakt en verkoopt bestek beschikbaar en afbreekbaar die het onderscheid hebben gemaakt te zijn van avocado kernen. Een prachtig initiatief dat, zoals je je kunt voorstellen, de productie van plastic vermindert om onze planeet te behouden.

BioFase maakt op dit model bestek disposables, maar ook rietjes. Ze zijn biologisch afbreekbaar en hebben dus het onderscheid om uit elkaar te gaan zonder te vervuilen 240 dagen. De keuze van avocado's als materiaal is niet triviaal: de laatste worden meestal verbrand op stortplaatsen en worden daarom niet gebruikt. BioFase daarom contacteert bedrijven die transformeren advocaten in guacamole of olie om de kernen terug te winnen.

Een geweldig initiatief dat opnieuw bewijst dat alternatieven voor plastic talrijk en duurzaam zijn. U vindt meer informatie op de officiële website van BioFase. Eindelijk, als de advocaat een onderwerp is dat u interesseert, zult u ongetwijfeld verliefd worden op de creaties van de Ierse kunstenaar Jan Campbell wie transformeert avocado kernen in kleine letters.

credits: BioFase

credits: BioFase

credits: BioFase

credits: BioFase

Verbeeld door: BioFase

Video: Mistakes NOT TO MAKE In Mexico City (Augustus 2019).