De ideeën

Het natuurhistorisch museum van New York onthult hoe een baby T-Rex eruit ziet

de dinosaurussen heb absoluut veel geheimen om te onthullen! En zelfs met betrekking tot hun grootste ambassadeur: we hebben het natuurlijk over het verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex (vaak afgekort als T-Rex). Gepopulariseerd met de release van de film Jurassic Park van Steven Spielberg in 1993, de T-Rex wordt gezien als een van de meest angstaanjagende wezens die ooit de aarde op onze planeet hebben bewandeld. Maar je zult zien dat hij eigenlijk niet zo eng was als hij eruitzag ...

Recent onderzoek heeft inderdaad onthuld dat de Tyrannosaurus Rex bijna zou kunnen zijn schattig, althans in zijn "Babyfase". Dankzij de vele gegevens verzameld door wetenschappers, deAmerikaans museum van nationale geschiedenis New York heeft een T-Rex van een paar weken gemodelleerd, en het is al snel duidelijk dat zijn kant woest en krijgszuchtig schiet.

credits : hitek.fr

Uit zijn ei, de T-Rex zou bedekt zijn met een kleine pluis, die dan zou verdwijnen als het groeit. Zo onthullen de nieuwste onderzoekspaleontologen dat zelfs volwassen exemplaren van deze laag nog steeds te vinden zijn op de schedel, nek en staart van de "Terrible" Tyrannosaurus. De studie onthult dat ook 60% tyrannosaur baby's overleefden hun eerste jaar niet, vanwege roofdieren en gebrek aan voedsel.

Het museum heeft ook de verschillende groeifasen van de T-Rex gemodelleerd en het is duidelijk dat deze beroemde down, die tot dusverre niet te vinden was in de representaties van de dinosaurus, onthult een ander facet van het schepsel.

In ieder geval, als u New York bezoekt, weet dat een uitzonderlijke tentoonstelling getiteld "T-Rex, The Ultimate Predator" staat op deAmerikaans museum van nationale geschiedenis van 11 maart tot 9 augustus 2019. Wat meer te weten over dit wezen dat al tientallen jaren de verbeelding van liefhebbers van dinosauriërs voedt ...

Dit is hoe een baby T-Rex eruit ziet

credits: Amerikaans natuurhistorisch museum

credits: Amerikaans natuurhistorisch museum

credits: Amerikaans natuurhistorisch museum

credits: Amerikaans natuurhistorisch museum

credits: Amerikaans natuurhistorisch museum

credits: Zhao Chuang

Een tiener T-Rex

credits: Zhao Chuang

Een volwassen T-Rex

credits: Zhao Chuang

Verbeeld door: Amerikaans natuurhistorisch museum

Video: Een kijkje in het Natuurhistorisch (Augustus 2019).