De ideeën

In Istanbul bieden deze distributeurs hondenvoeding aan in ruil voor plastic flessen

Stukje bij beetje veranderen de dingen en dankzij het internet beginnen de gewetens te ontwaken! Naarmate we meer en meer zien, mobiliseert de bevolking meer voor deecologie en de burgerschap. Dientengevolge, meer en meerinitiatieven zichzelf bekend maken, zoals degene waar we het vandaag over zullen hebben.

Tot op heden heeft de stad Istanbul meer dan 150.000 zwerfhonden wat vaak eindigt verhongeren, gebrek aan toegang tot voedsel ... Een groot probleem, waaraan de samenleving Pugedon aangevallen, twee goede daden doen in plaats van één: waarom niet voeden deze arme hondjes, terwijl ze een beetje hulp geven aan demilieu ?

Om het geluk van al deze honden te maken, terwijl recycling gebruikte flessen; een idee zo kwaadaardig als welwillend. Het concept? Bij elke gerecyclede fles die in de machine wordt gedeponeerd, wordt een hond gevoerd. Zo simpel als dat. Zodra de fles in de machine zit, wordt een mechanisme geactiveerd en valt het weg kroketten in een kom.

Weinig meer? Met deze machine kunt u ook te drinken geven aan de honden. Ja, want als er een beetje water in je fles zit, wat we niet per se willen, in plaats van het zoveel te gooien als het dient! De ontwerpers hebben gedacht om een ​​kleine ruimte te installeren, die zich onder die van je fles bevindt, waarin je je kunt schenken overtollig water, die direct in de hondenkom zal stromen.

Het voordeel voor het bedrijf achter het project? Het recyclen van deze flessen dekt zelfs de prijs van voedsel! een geven en effectief die al zijn vruchten afwerpt.

Dit machineproces "recycling distributeur"Is zeker al een beetje bekend, maar hier heeft het echt twee belangrijke redenen: het milieubescherming en de dierenwelzijn. Een slim en ingenieus systeem dat het bewustzijn van deze maatschappelijke problemen verhoogt, dringend op te lossen.

Een echt ontroerend initiatief voor zwerfhonden van een merk bezethet is altijd goed. Dit herinnert ons aan het idee van IKEA die haar deuren had opengesteld voor verlaten honden om hen te beschermen tegen de kou. Ideeën als creatief en zorgzaam, we zouden het graag elke dag zien!

credits : Pugedon

credits : Pugedon

credits : Pugedon

credits : Pugedon

credits : Pugedon

Verbeeld door: Pugedon

Video: Automechanika Frankfurt 2016 Highlights (Augustus 2019).