De ideeën

De koning van goedkope cosplay wordt getransformeerd (met humor) tot Game of Thrones-personages

Ga je binnenkort naar een congres en heb je een cosplay nodig? Anucha "Cha" SaengchartHij vindt het niet erg om een ​​fortuin in nieuwe cosplay uit te geven, maar geeft er de voorkeur aan zijn eigen vermogen te creëren, met de middelen die hij tot zijn beschikking heeft. De laatste tijd heeft de Thai een serie foto's vrijgegeven van zijn nieuwste cosplay Game of Thrones absoluut draaien, zowel door de gebruikte technieken als door het eindresultaat. Van Jon Show en zijn schoen tot de koning van de nacht en zijn kat, het maakte ons aan het lachen! Als je ze leuk vindt grappige en eigenzinnige cosplayje zult houden van degenen die we voor je hebben uitgekozen. Hoewel ze meestal nogal flamboyant zijn, zijn die van Anucha Saengchart nogal grappig.

Cosplay is een passie die fans van over de hele wereld samenbrengt. In New York, de Comic Con Het trekt elk jaar 250.000 mensen aan en wint aan populariteit sinds de lancering in 2006. De cosplayer is al sinds 2013 op weg naar zijn Facebook-pagina. Hij deelt in een panisch tempo zijn creaties met de zijne vier miljoen abonnees. Hij gebruikt gewoon alles wat hij in zijn huis kan vinden: plastic meubels, dekens, draden, verf, meel, alles gaat! Sommige van zijn cosplay zijn niet erg overtuigend maar waar het detail ontbreekt, deingenieuze economie gereedschappen en de creativiteit van Anucha maken de transformatie heel realistisch en vooral erg grappig!

Tegenwoordig bekend op sociale netwerken, houdt de jongeman meer dan van alles om zijn passie te delen. zijn geënsceneerd blijft zijn abonnees elke dag boeien. Een paar weken geleden hadden we het over zijn gekste creaties in dit artikel. Sindsdien is zijn serie van Game of Thrones cosplay was een hit. We laten je de foto's ontdekken:

Daenerys

credits : Lowcostcosplay

Cersei

credits : Lowcostcosplay

Jon Snow

credits : Lowcostcosplay

De koning van de nacht

credits : Lowcostcosplay

credits : Lowcostcosplay

Een witte wandelaar

credits : Lowcostcosplay

Verbeeld door: Lowcostcosplay

Video: NYSTV - The Book of Enoch and Warning for The Final Generation Is that us? - Multi - Language (Augustus 2019).